Over Tandartsen Nederland

Wat is onze missie?
Onze missie bestaat uit het belichten van tandartspraktijken met liefde voor hun vakgebied, EN de patiënten. Een tandartsbezoek is niet echt een leuk uitstapje te noemen. Lange wachttijden, vervelende behandelingen en een onpersoonlijke behandeling van de tandarts kunnen ervoor zorgen dat je niet met plezier naar de tandarts gaat. Daarnaast zijn veel tandartsen enkel geopend tijdens kantoortijden dus kan het een verademing zijn om ook in de avond of het weekend terecht te kunnen. Het is immers niet makkelijk om voor het hele gezin een moment te kiezen waarop iedereen vrij is, of vrij kan vragen.

Ook zijn de voorzieningen en bereikbaarheid van een praktijk belangrijk. Kan ik wel goed parkeren? Wordt er extra aandacht aan mijn kinderen besteed? Wordt ik niet van de ene behandelaar naar de andere doorverwezen of moet ik een andere dag weer terugkomen? Op basis van al deze zaken, en aan de hand van het aantal reviews die de tandartsen hebben gehad bepalen wij welke tandartsen we een speciale plek geven tussen de uitgelichte tandartsen

W ie is Tandartsen Nederland dan, en wie zat daar achter? Bluemind Online Marketing werkt al jaren nou samen met diverse tandartspraktijken en tandartsketens in en om de randstad. Door de online vindbaarheid te verbeteren, en daarnaast ook actief een bijdrage leveren aan het imago van een praktijk door onderscheidend vermogen te creeren hebben wij het patiëntenbestand van vele praktijken flink weten uit te breiden. In samenwerking met de tandartsen en tandheelkundigen die zijn aangesloten bij Tandartsen Nederland willen we een nieuwe standaard creeren voor de tandzorg. Hierin wordt er dus voornamelijk gekeken naar wat een praktijk extra kan doen om ervoor te zorgen dat ze het tevredenheidsniveau van alle patiënten op een zo hoog mogelijk level krijgen, en behouden.

Uiteindelijk gaan we aan de hand van criteria zoals reviews van patienten, voorzieningen in de praktijk, service en andere factoren die invloed hebben op het gemak of de tevredenheid van de patiënten vaststellen of deze het Tandartsen Nederland keurmerk mogen dragen op hun website. Dit is geen officieel geregistreerd keurmerk, maar het hebben van dit keurmerk betekend ook een vermelding met profiel tussen de uitgelichte tandartsen. De website van Tandartsen Nederland is vrij krachtig dus een goed artikel met een link naar de site van uw tandartspraktijk zal uw website goed doen stijgen in de zoekresultaten online.

Meld je aan