Tandarts Den Haag

In onze tandartspraktijk in Den Haag leveren wij hoge kwaliteit tandheelkunde en uitstekende service. In onze praktijk bieden wij vele tandheelkundige behandelingen en diverse specialisaties, waaronder mondhygiëne, implantologie en kaakchirurgie. Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk en uw wensen staan altijd centraal, want wij zien u graag met een stralend en gezond gebit de praktijk verlaten. Daarom zijn we altijd benieuwd hoe u onze dienstverlening heeft ervaren en zouden we het zeer waarderen als u uw ervaring met ons wilt delen. Hier leest u ervaringen van andere patiënten.

Mocht u overdag lastig een afspraak kunnen maken? Als extra service zijn wij ook op maandagavond geopend.

Afspraak maken

Klantervaringen

 

Eindelijk een tandarts die met je meedenkt en de patient voorop zet. Angst en pijn worden besproken en weggenomen. [..] En de tandartsen lijken plezier in hun werk te hebben en zijn zo trots op hun resultaat dat ze er zelfs garantie op geven. (R. Staak)

 

Prettige en kundige mensen. ik word altijd goed geholpen en de praktijkondersteuners zijn vriendelijk en staan je goed te woord. de praktijk zelf heeft een professionele uitstraling. (J. Hoogduijn)

 

Mijn voortanden waren erg versleten, waardoor ik mij ontzettend aan mijn voortanden ergerde. Tandarts Vigder heeft er twee prachtige voortanden van gemaakt! Ze zijn stralend wit en heel natuurlijk gebleven. Ik ben er blij mee! (L. Toet)

Meer klantenervaringen

Meld je aan