Tandarts Haarlem

Bent u opzoek naar een ervaren, vriendelijke tandarts in Haarlem, met aandacht voor u als patiënt? Zoek niet langer! Bij tandarts Haarlem -Tandartspraktijk Spaarnestad bent u aan het juiste adres. We kunnen patiënten ontvangen op 2 locaties. We bieden een breed scala aan tandarts behandelingen aan en kunnen zo onze patiënten volledige tandzorg bieden onder 1 dak. Zo kunt u vaak gelijk zonder doorverwijzing behandeld worden en hebben wij volledige persoonlijke aandacht voor uw gebit. Dat is de kracht van de tandarts in Haarlem Noord en Haarlem Zuid. “Tandartspraktijk Spaarnestad”

Voor de tandarts in Haarlem Noord kunt u terecht op het volgende adres:

Victor van Vrieslandstraat 6

2025 LS Haarlem

Voor de tandarts in Haarlem Zuid kunt u terecht op het volgende adres:

Balgzand 28

2036 KW Haarlem

Tandarts Haarlem – Tandartspraktijk Spaarnstad heeft na een uitbreiding ruim voldoende ruimte in de agenda om nieuwe patiënten te ontvangen. Dit betekent korte wachttijden en vaak aaneensluitende behandelingen opdat u niet op verschillende dagen hoeft terug te komen.

Bezoek de website om Uzelf of uw gezin meteen in te schrijven als nieuwe patiënt bij tandartspraktijk Spaarnestad.

Tandarts Haarlem Team

Ons team van tandartsen in Haarlem bestaat uit ervaren tandartsen en werken verdeeld over de 2 locaties. Samen met onze tandarts-assistenten streven wij ernaar elke patiënt een breed en kwalitatief hoogwaardig aanbod van tandzorg en tandheelkunde aan te bieden.

Als praktijk investeren wij in de kwaliteit van het team, de techniek en sfeer in de tandartspraktijk. Dit om u niet alleen een prettige gevoel te geven, maar vooral goede en professionele tandzorg te bieden. Wij zijn een kindvriendelijke tandartspraktijk en hebben ook extra aandacht voor mensen met angst voor de tandarts. Zelf begrijpen wij goed dat een bezoek aan de tandarts niet altijd een pretje is. Zeker als u met uw kinderen naar de tandarts moet. Tandarts Haarlem – Tandarts Spaarnestad doet er alles aan om het tandartsbezoek voor u en uw kinderen zo aangenaam mogelijk te maken.

Wij zien er erg naar uit om u te verwelkomen bij 1 van onze tandartspraktijken in Haarlem!

Team Spaarnestad

Meld je aan