Tandarts Leiden

De complete tandarts in Leiden – Leidse tandartsen is een moderne tandartspraktijk gevestigd in de burgermeesterwijk in Leiden. Wij zijn een jong en dynamisch team van tandartsen en tandheelkundigen die het streven hebben om de mondzorg volgens de laatste ontwikkelingen te implementeren en toe te passen. Bij Leidse tandartsen staat persoonlijke aandacht voor onze patienten voorop. Wij doen er alles aan om het tandartsbezoek zo aangenaam mogelijk te maken.

Onze praktijk is gemakkelijk te bereiken met zowel openbaar vervoer als met de auto. Er is altijd voldoende parkeerplek en onze tandartspraktijk staat nog open voor nieuwe inschrijvingen van patiënten. We hebben korte wachttijden voor alle tandarts behandelingen en als tandarts in Leiden hebben wij eraan gedacht om de praktijk kindvriendelijk in te richten. Zo zorgen wij ervoor dat uw bezoek aan de tandarts met uw kinderen soepel kan verlopen. Onze kinder tandarts, en ons ondersteunend team kunnen zeer goed met kinderen overweg, en hebben daarnaast ook veel ervaring met patienten die een angst voor de tandarts hebben. We proberen ons hiermee van andere tandartsen in Leiden te onderscheiden door net het stapje extra te zetten voor onze patiënten.

De specialistische tandarts in Leiden

Naast de reguliere tandheelkunde zoals de periodieke tandarts controle en voor het behandelen en vullen van gaatjes kunt u ook terecht bij Leidse Tandartsen voor specialistische tandzorg. Niet elke tandartspraktijk heeft alle tandheelkundige specialismes in huis en voor sommige behandelingen kan het zijn dat een tandarts u moet doorverwijzen naar een tandheelkundig specialist.

Bij Leidse Tandartsen vinden wij persoonlijke zorg en het opbouwen van een vertrouwensband belangrijk en bij een doorverwijzing hoeft de patiënt niet naar een andere locatie om de behandeling uit te laten voeren door een andere tandarts. Vaak kan de patient dan ook niet dezelfde dag bij de specialistische tandarts terecht en zal er een nieuwe afspraak gemaakt moeten worden. Afhankelijk van wat voor soort behandeling kan het zelfs zijn dat er een wachttijd is voordat de tandheelkundig specialist zoals bijvoorbeeld een kaakchirurg of endodontoloog beschikbaar is. Bij Leidse Tandartsen proberen wij door middel van combinatie afspraken rekening te houden met uw agenda.

Tandheelkundige specialismen bij Leidse Tandartsen

Een tandarts in Leiden die complete tandzorg aanbiedt aan alle patienten. Bij Leidse Tandartsen kunt u terecht voor de volgende tandheelkundige specialismen:

  • Implantaten en Gebitsrestauratie
  • Kronen en Bruggen
  • Cosmetische tandheelkunde
  • Patienten met extreme angst voor de tandarts
  • Tanden bleken
  • Tandheelkunde voor kinderen
  • Protheses, kunst en klikgebitten
  • Mondbeschermers
  • Mondhygieniste
  • Parodontologie

Wij streven ernaar om na een tandartsbezoek voor uw periodieke controle een eventuele behandeling bij een van onze tandheelkundige specialisten aansluitend op uw afspraak te plannen. Indien dit niet mogelijk is doen wij er alles aan om de afspraak alsnog zo spoedig mogelijk in te plannen.

Wij heten u van harte welkom in onze tandartspraktijk in Leiden – Leidse Tandartsen

Meld je aan