Tandarts Utrecht

Tandarts Utrecht – Mondzorgcentrum Utrecht heeft een team klaarstaan voor u die al meerdere jaren gevestigd in Utrecht zijn. We zijn te vinden in het Kanaleneiland in Utrecht. Onze tandartspraktijk kan met haar grote capaciteit veel patiënten aan en toch korte wachttijden aanbieden. Onze praktijk is erop ingericht om alle reguliere tandheelkunde te kunnen uitvoeren. Daarnaast kan Mondzorgcentrum Utrecht ook veel specialistische tandarts behandelingen uitvoeren. Zo kunnen onze patiënten na een controle zonder doorverwijzing vaak direct behandeld worden.

Foto’s van tandartspraktijk Mondzorgcentrum Utrecht

Tandarts Utrecht Locatie – Vrij parkeren

Een groot voordeel van onze tandartspraktijk is onze locatie in Utrecht. We zijn centraal gevestigd in het Kanaleneiland waar voldoende parkeergelegenheid is. Afhankelijk van waar u parkeert kunt u gratis parkeren. Ook zitten we naast een winkelcentrum dus mocht u wachten op een vriend of familielid kunt u ondertussen boodschappen doen. Als DE tandarts in Utrecht streven wij naar een zo prettig mogelijk tandartsbezoek.

Tandarts Utrecht Voordelen

De beste tandarts in Utrecht! Waarom is dit zo en wat zijn de voordelen van patiënt zijn of worden bij mondzorgcentrum Utrecht?

De voordelen van tandarts Utrecht:

  • U kunt vrij gemakkelijk (en gratis) parkeren.
  • We hebben korte wachttijden.
  • Alle tandarts specialismen onder 1 dak (geen doorverwijzingen).
  • Scherpe prijzen (buiten standaard tandartstarieven) voor implantaten, kronen en bruggenof protheses.
  • We zijn gespecialiseerd in patiënten met (extreme) angst voor de tandarts. (narcose of lachgasbehandeling).
  • Onze tandartspraktijk is zeer kindvriendelijk. Al onze behandelde tandartsen zijn dat ook!
  • We hebben ruime openingstijden. 7 dagen per week van vroeg tot laat.
  • We spreken meerdere talen: Engels, Arabisch, Turks, Berbers, Frans, Duits, Afghaans
  • We houden altijd ruimte in onze agenda’s voor spoed patiënten.
  • Daarnaast staan wij altijd open voor feedback en/of klachten: klachten@mondzorgcentrum-utrecht.nl

Uw tandarts in Utrecht – Mondzorg Centrum Utrecht

We staan nog steeds open om nieuwe patiënten in te schrijven. Wij merken dat omdat we zulke ruime openingstijden en dat wij al jaren de achterwacht (spoed tandarts utrecht) zijn van Utrecht, waardoor u niet naar een andere tandarts gestuurd wordt, veel patiënten het prettig vinden om zich bij ons in te schrijven.

Bij Mondzorg Centrum Utrecht kunt u ook terecht als u angst voor de tandarts heeft. angst tandartsOok is Mondzorgcentrum Utrecht een zeer kindvriendelijke praktijk en uw kind kan bij onze kinder tandarts terecht kinder tandarts button

Tot slot kunt u ook altijd bij ons terecht voor tandarts noodgevallen! Er staat altijd een spoed tandarts in Utrecht voor u klaar!

Na het bezoeken van onze praktijk horen we vaak om de diverse voordelen die hierboven beschreven staan dat deze patiënten zich bij ons willen inschrijven. Bent u dus ook benieuwd of onze tandartspraktijk ook UW tandarts in Utrecht wordt? Wacht niet en maak een vrijblijvende afspraak met tandarts Utrecht via ons contactformulier.

Meld je aan