Uitgelichte tandartsen


Dental365
24/7 Spoed Tandarts van de randstad

Dental365 is DE spoed tandarts in de randstad. U kunt er 24 uur per dag, en 7 dagen per week terecht voor tandarts spoedgevallen. Ze hebben grote praktijken in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag waar u bovendien zonder afspraak terecht kunt. Wel vragen ze om eerst even te bellen na 23:00 en tot 08:00 in de ochtend. Ook heeft Dental365 in korte tijd bijna de meeste, én met de hoogste score, reviews van alle tandartsen in Nederland behaald!

U kunt terecht bij Dental365 in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. De praktijken zijn goed te bereiken en ze spreken meerdere talen. De behandelingen worden gedekt door de verzekering. Wel dient u een geldig legitimatiebewijs mee te nemen


MyDent Tandartsen
De tandarts van Rotterdam en Utrecht

MyDent Tandartsen hebben 5 praktijken verspreid in Utrecht en Rotterdam. Ze hebben alle tandats specialismen in huis dus u kunt vaak zonder doorverwijzingen naar een andere tandarts behandeld worden. Ze doen in alle opzichten net het stapje extra voor de patiënten en zijn bovendien veel bezig met het behandelen van mensen met angsst voor de tandarts en hebben de praktijk erg kindvriendelijk ingericht.

Ook zijn ze ruim geopend zodat u ook in de avonden en weekenden terecht kunt. Met alle reviews van de afzonderlijke praktijken heeft de MyDent tandartsketen wel meer dan 300 positieve reviews. U kunt de website van de tandartsen in Utrecht hier bezoeken en hier de tandartsen in Rotterdam


Tandarts in Haarlem
TP Spaarnestad

TP Spaarnestad is een tandarts in Haarlem met 2 praktijken in Haarlem Noord en Zuid. Door recente uitbreidingen en het aannemen van nieuwe tandartsen en tandheelkundigen kunnen zij meer patiënten aannemen en hierdoor hun behandelsnelheid en capaciteit enrom vergroten. Ook hebben ze de rol als spoed tandarts Haarlem aangenomen en vangen dus ook tandarts spoed patiënten op binnen hun openingstijden.

De tandartsen van TP Spaarnestad zijn zeer ervaren tandartsen die jarelang bij andere gerennomeerde tandartspraktijken hebben gewerkt. Ze zijn gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met angst, kinderen en minder validen personen. Ze nemen voor elke patiënt extra tijd en gan pas over tot behandelen als de patiënt zich compleet comfotabel voelt.


Wilt u ook hier uw praktijk vermelden? Bel nu met 06-38089536